Scoot2Go - Middelburg algemeen

 • Wat voor scootmobiel kan ik dan gebruiken?

  De deelscootmobiel die u tijdens de test kunt gebruiken is de Solo 3. Dit is een luxe 3 wiel scootmobiel die ook wel ‘de Rolls-Royce ’ onder de scootmobiel wordt genoemd. Dat komt door het extra hoge comfortniveau van deze scootmobiel dankzij een speciaal veersysteem. Alle deelnemers krijgen een gratis rij instructie.

 • Ik heb een scootmobiel waarvoor ik een eigen Wmo-bijdrage betaal, wat gebeurt daarmee?

  Uw eigen scootmobiel slaan we tijdelijk voor u op en na afloop van de test krijgt u uw eigen scootmobiel weer terug. De afschrijving van uw maandelijkse Wmo-bijdrage blijft gedurende uw deelname doorlopen maar stort de gemeente Middelburg aan u terug. Zo voorkomen we dat u na de test een nieuwe automatische incasso moet instellen.

 • Zijn er kosten verbonden aan deelname?

  Nee, deelname en gebruik van de deelscootmobielen is gratis. Als u een scootmobiel via de Wmo heeft slaan we deze tijdelijk voor u op. De afschrijving van uw maandelijkse Wmo-bijdrage blijft gedurende uw deelname doorlopen maar stort de gemeente Middelburg aan u terug. Zo voorkomen we dat u na de test een nieuwe automatische incasso moet instellen.

   

 • Hoe weet ik dat ik na de test mijn eigen scootmobiel weer terugkrijg?

  Uw scootmobiel wordt voorzien van een naamsticker en wordt persoonlijk voor u opgeslagen door de gemeente Middelburg. De scootmobiel houden we dus voor u gereserveerd.