Klantenbeoordeling gestegen naar een 8,7

Uw zelfredzaamheid en mobiliteit zijn nog altijd onze drijfveren. Uw tevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om de hoogste service en kwaliteit te bieden. Van het passen van een hulpmiddel tot aan de levering van bijvoorbeeld uw nieuwe aangepaste auto, fiets of woningaanpassing en het daaropvolgende onderhoud of reparatie. Vandaar dat wij trots zijn dat onze klantenbeoordeling gestegen naar een 8,7!

Bedankt!

Wij zijn altijd op zoek naar een nóg betere dienstverlening. Een hoge klanttevredenheid kan dan ook alleen dankzij uw hulp. Door uw ervaringen en verhalen kunnen wij nog betere kwaliteit leveren. Wij danken dan ook, net als vorig jaar, de duizenden klanten die aan ons klanttevredenheidsonderzoek hebben meegewerkt. In 2019 werden wij beoordeeld met een 8,4 als waardering. Wij zijn enorm trots dat onze klanten over het jaar 2020 ons beoordelen met een 8,7.

Hoe wordt het cijfer gemeten?

Na elk bezoek van een Welzorg adviseur- of monteur, bezoek aan de Welzorg Shop, contact met de klantenservice, de webcare, via WhatsApp, of na de aanschaf of aanpassing aan uw auto krijgt u als klant de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden. De vragen worden via WhatsApp, de telefoon, per e-mail of via een link gesteld door een extern onderzoeksbureau. Veel mensen maken gebruik van deze mogelijkheid om ons een waardering te geven. Vanaf januari 2020 hebben ruim 13.000 mensen ons weer een beoordeling gegeven.

Op welke punten scoren wij goed?

Er zijn veel vragen die wij stellen in het tevredenheidsonderzoek. Hieronder leest u op welke onderdelen wij goed scoren.

Contact met de klantenservice

Als gebruiker van een hulpmiddel, auto- of woningaanpassing kunt u met vragen terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is via verschillende kanalen te bereiken, denk aan WhatsApp, live chat, per e-mail of via de telefoon. Het contact met onze klantenservicemedewerkers wordt net als in 2019 door u met een 8,9 beoordeeld.

Nakomen van afspraken bij afleveren

Als een hulpmiddel bij u wordt afgeleverd, dan doen wij wat wij u hebben beloofd. U beoordeelde “het nakomen van onze afspraken met u bij aflevering” in 2020 met een 8,8 tegenover een 8,7 in 2019. Ook onze adviseurs komen hun afspraken goed na. Zij krijgen net als in 2019 een 8,6 als eindcijfer.

Nakomen van afspraken bij reparaties

Naast de adviseurs doen onze monteurs ook wat zij beloven. U beoordeelde het nakomen van de afspraken van de monteur met een 8,7 in zowel 2019 als 2020. Ook de kwaliteit van de reparaties krijgt een mooie beoordeling. De reparaties in het algemeen krijgen net als in 2019 een cijfer van 8,6.

Duidelijkheid in geval van vragen

Ook verschaffen de medewerkers van Welzorg veel duidelijkheid over bij wie u moet zijn in geval van vragen. Onze medewerkers hebben inzicht of een vraag intern beantwoord kan worden of dat bijvoorbeeld het Wmo-loket van de gemeente hier meer duidelijkheid over kan verschaffen. U ziet onze klantenservice dan ook als een partij met veel ervaring op het gebied van hulpmiddelen en de Wmo in het algemeen. U beoordeelt dit punt in zowel 2019 als 2020 met een 8,5.

Verbeterpunten

Uiteraard zijn er nog genoeg verbeterpunten waar Welzorg het aankomend jaar mee aan de slag kan. Uw mobiliteit en zelfredzaamheid zijn onze drijfveren zodat u mee kunt blijven doen in de samenleving.

Namens alle medewerkers van Welzorg, Auto op Maat, Woning op Maat en de Welzorg Shop, bedankt voor het vertrouwen!

Bron: Choice