Klantenbeoordeling gestegen naar een 8,7

Onze ambitie is om onze klanten met een mobiliteitsbeperking mobiel te houden. Uw zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid zijn onze drijfveren. Wij doen er alles aan om de hoogste service en kwaliteit te bieden. Van het passen van een hulpmiddel tot aan de levering van bijvoorbeeld uw nieuwe aangepaste auto, fiets of woningaanpassing en het daaropvolgende onderhoud of reparatie. Hierbij hechten wij veel waarde aan uw behoefte en wensen. Vandaar dat wij trots zijn dat onze klantenbeoordeling gestegen naar een 8,7!

Bedankt!

Wij zijn altijd op zoek naar een nóg betere dienstverlening. Een hoge klanttevredenheid kan dan ook alleen dankzij uw hulp. Door uw ervaringen met ons te delen kunnen we een nog betere kwaliteit leveren. Wij danken dan ook de duizenden klanten die aan ons klanttevredenheidsonderzoek hebben meegewerkt. Sinds 2020 is  onze dienstverlening gestegen van een 8,4 naar een 8,7.  

Hoe wordt het cijfer gemeten?

Na elk bezoek van een Welzorg adviseur- of monteur, bezoek aan de Welzorg Shop, contact met de klantenservice (via telefoon, WhatsApp en e-mail) of na de aanschaf of aanpassing aan uw auto krijgt u als klant de mogelijkheid om een aantal vragen te beantwoorden. De vragen worden via WhatsApp, de telefoon of per e-mail gesteld door een extern onderzoeksbureau. Veel mensen maken gebruik van deze mogelijkheid om ons een waardering te geven. Vanaf januari 2020 hebben ruim 22.000 mensen ons een beoordeling gegeven.

Uw ervaringen met Welzorg

Er zijn veel vragen die wij stellen in het tevredenheidsonderzoek. Hieronder leest u hoe wij op verschillende onderdelen scoren.

Contact met de klantenservice

Als gebruiker van een hulpmiddel, auto- of woningaanpassing kunt u met vragen terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is via verschillende kanalen te bereiken, denk aan WhatsApp, live chat, per e-mail of via de telefoon. Het contact met onze klantenservicemedewerkers wordt door u met een 8,9 beoordeeld.

Het leveren van een hulpmiddel

Als een hulpmiddel bij u wordt afgeleverd, dan doen wij wat wij u hebben beloofd. U beoordeelde “het nakomen van onze afspraken met u bij aflevering” met een 8,9. Voor de levertijd van een hulpmiddel geeft u ons een 8,4 en onze adviseurs krijgen een 9,1 voor de tijd die zij voor haar klanten nemen.

Reparaties en onderhoud

Naast de adviseurs doen onze monteurs ook wat zij beloven. U beoordeelde het nakomen van de afspraken van de monteur met een 8,8. Voor de doorlooptijd van reparaties krijgen we gemiddeld een 8,3. Ook de kwaliteit van de reparaties krijgt een mooie beoordeling. De reparaties in het algemeen krijgen net als in 2020 een cijfer van 8,9.

Verbeterpunten

Uiteraard zijn er ook nog verbeterpunten. Komende periode ligt onze focus bij het optimaliseren van onze dienstverlening voor klanten met een complexe zorgvraag of ernstige meervoudige beperkingen. De stem van de klant vinden we hierin enorm belangrijk, daarom werken wij continue samen met onze klanten. Want juist door samen te werken zijn we in staat om onze dienstverlening te optimaliseren. Zo onderzoeken we samen met ons klantenpanel (Raad van Klanten) hoe we complexe zorgprocessen eenvoudiger kunnen maken voor onze klanten en hen beter kunnen ondersteunen.

Namens alle medewerkers van Welzorg, Auto op Maat, Woning op Maat en de Welzorg Shop, bedankt voor het vertrouwen!

Bron: Choice