Huur een vakantiebed voor kinderen met een beperking

17jun, 2014

Mobifit vakantiebed is een mobiel reisbed voor slapen in een veilige omgeving voor kinderen met een beperking. Bij het uit logeren gaan of in vakantiewoningen zijn niet altijd geschikte bedden aanwezig. Mobifit is niet alleen te koop, maar kunt u ook bij Welzorg huren.

Voordelen van het huren van een Mobifit vakantiebed:

1. Snel en makkelijk mee te nemenmobifit
Binnen 15 minuten beschikt u over een veilige slaapomgeving op uw vakantieadres of op het logeeradres van uw kind. Het frame en het doek zitten verpakt in twee draagtassen. Ingeklapt past het frame in de kofferbak van een auto (105 x 25 x 30 cm).
2. Bescherming tegen stoten
De aluminium kokers zijn omhuld door een stevige foam waardoor uw kind tegen stoten beschermd wordt.
3. Opening aan voor- en zijkant d.m.v. een rits
4. Ventilatie aan de korte zijdes d.m.v. netting
5. Afritsbaar dak van bisonyl netting
6. Schoon en hygiënisch

Welzorg heeft hygiëne hoog in het vaandel en voldoet aan alle hygiëne eisen. Na elk gebruik wordt het vakantiebed dan ook grondig gereinigd zodat u verzekerd bent van een schoon vakantiebed.

Wilt u Mobifit vakantiebed huren?

De minimale huurperiode van vakantiebed Mobifit is 1 week. Huurtarief per week is €199,50 (incl. BTW). Er wordt een borg berekend en we hebben een kopie van uw legitimatiebewijs nodig. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het vakantiebed zelf op te halen en terug te brengen, dan kunnen wij deze bij u bezorgen en weer ophalen op uw huisadres of vakantiebestemming in Nederland. Kosten hiervoor zijn €50,- per rit (m.u.v. de Waddeneilanden).

Meer informatie?

Wilt u vakantiebed Mobifit huren, neem dan contact op met Welzorg Katwijk om het vakantiebed te reserveren. Bij Welzorg Katwijk kunt u indien gewenst het vakantiebed ook eerst komen bekijken.

Ons aanbod

Meer producten