Neem rijles en profiteer van korting tot wel 10%

Voor wie minder mobiel is, biedt een auto op maat ongekende vrijheid: de vrijheid om zelfstandig naar het werk te gaan, familie en vrienden te bezoeken of gewoon een weekendje weg te gaan. Heeft u nog geen rijbewijs? Dan kunt u terecht bij de rijschool van Welzorg Auto op Maat. U leert rijden in een auto, waarin nagenoeg iedere aanpassing te realiseren is. Bovendien bouwt u bij elke rijles korting op voor uw eigen aangepaste auto of een autoaanpassing. De korting kan oplopen tot wel 10%!

rijlesBij de ervaren instructeurs van Welzorg Auto op Maat kunt u terecht voor een complete rijopleiding, gewenningslessen en proef- of opfrislessen. De instructeurs zijn nauw verbonden met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke beperking, een visuele beperking, faalangst en leerproblemen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de 10% kortingsactie of voor een gratis proefles contact met ons op: bel gratis 0800-0200142 of stuur een e-mail naar auto.opmaat@welzorg.nl.

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee