Welzorg rolstoelombouw

Welzorg introduceert een geheel nieuwe rolstoelombouw en zet hiermee een nieuwe standaard voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en comfort van bodemverlaging voor rolstoelauto’s. Uniek is dat er in de rolstoelauto zoveel mogelijk ruimte behouden blijft voor zowel de passagiers als de rolstoelgebruiker.

New Doblò F-Style One

De rolstoelombouw heeft een zeer hoog afwerkingsniveau, is geluidsisolerend en biedt vele optionele mogelijkheden waardoor deze afgestemd kan worden op uw individuele wensen en behoeften.

De Welzorg rolstoelombouw is standaard gemonteerd in de Fiat Doblò Combinato. Deze ombouw is ook te leveren in de Opel Combo. Daarnaast levert Auto op Maat ook rolstoelauto’s met bodemverlaging voor de volgende automerken: Volkswagen, Renault, Toyota, Ford, Peugeot en Citroën.

Ruim en comfortabel
De nieuwe Welzorg rolstoelombouw geeft een ruime en comfortabele reisomgeving. De rolstoelgebruiker kan tussen beide achterstoelen zitten, op dezelfde hoogte als de andere passagiers.

De verlaging van de vloer biedt meer comfort en zorgt voor een ideale reispositie. De hoogstaande afwerking is geluidsisolerend en zorgt dat de aanpassing aan de buitenzijde van de auto nauwelijks zichtbaar is.

Veiligheid vooropInterior_1
De rolstoelpassagier wordt veilig en gemakkelijk vastgezet met vier rolgordels, waarvan de voorste twee elektrisch vergrendelen en de achterste twee uitneembaar zijn. Uiteraard beschikt de rolstoelpassagier over een driepuntsgordel. Al deze vergrendelingen voldoen aan de strenge ISO 10542-normen. Kortom, veilig en comfortabel rijden.

De kenmerken
• Hoogwaardige afwerking en hoog isolatieniveau
• Lichtgewicht opvouwbare oprijplaat met ruime rolstoelplaats
• Veelzijdige en optioneel variabele zitplaatsen
• Vele extra’s optioneel leverbaar
• Veiligheid van topniveau
• Gemakkelijk in gebruik
• Met behoud van volledige fabrieksgarantie

Klik hier voor alle technische specificaties en opties van de Welzorg rolstoelombouw of de twee varianten Fiat Doblò Combinato.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Welzorg rolstoelombouw? Bel ons op 0800-0200142, vul het formulier in of stuur een e-mail naar: auto.opmaat@welzorg.nl

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee