Fiat Doblò Combinato

De Fiat Doblò met de door Welzorg gerealiseerde ombouw beschikt over een ruime rolstoelplaats. De ombouw is goedgekeurd door Fiat/Chrysler Automobiles, waardoor de fabrieksgarantie van kracht blijft.

Doblò Maxi with ramp in opening positionWelzorg zet samen met de Focaccia Group een nieuwe standaard voor kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort met de nieuwe Fiat Doblò Combinato. De auto biedt meer ruimte voor zowel de passagiers als de rolstoelgebruiker en staat daarmee garant voor een comfortabele rit in een ergonomische omgeving met een uniek en verfijnd design. De verlaging van de vloer biedt meer comfort en zorgt voor een ideale reispositie. Aan de buitenzijde is de auto zo afgewerkt dat de aanpassing nauwelijks zichtbaar is.

Ruime en comfortabele reisomgeving
De achterstoelen zijn comfortabel en compact. Zo bieden ze de rolstoelpassagier optimale ruimteBij de Doblò Combinato Maxi blijft de achterbank behouden en is af fabriek wegklapbaar.

Flexibel en modulair
Afhankelijk van de afmetingen van de rolstoel, biedt deze rolstoelauto plaats aan drie tot vijf personen (inclusief rolstoelpassagier en bestuurder) bij de Combinato. De Combinato Maxi biedt plaats aan vier tot zes personen. Dit is mede afhankelijk van het formaat rolstoel. Wij adviseren u hierin graag.

Interior_1

De rolstoelpassagier wordt veilig en gemakkelijk vastgezet met vier rolgordels, waarvan de voorste twee elektrisch vergrendelen en de achterste twee uitneembaar zijn. Uiteraard beschikt de rolstoelpassagier over een driepuntsgordel. Al deze vergrendelingen voldoen aan de strenge ISO 10542-normen.

Lier
De auto kan worden uitgerust met een speciale lier waarmee u de rolstoelpassagier gemakkelijk in en uit de auto rijdt. Deze lier heeft een afstandsbediening aan een krulsnoer waarmee ook de snelheid geregeld kan worden en is tevens voorzien van een afdekkap die perfect past bij het interieur.

Optioneel kan de Fiat Doblò Combinato Maxi uitgevoerd worden met een doorklapbare oprijplaat. Door dit systeem ontstaat er een vlakke laadvloer na opklappen van de rijplaat. Dit is vooral zeer geschikt voor instellingen, taxi’s en iedereen die de Fiat Doblò Combinato Maxi niet alleen als rolstoelauto in zal gaan zetten maar ook voor andere doeleinden.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Fiat Doblò Combinato (Maxi)? Bel ons op 0800-0200142, vul het formulier in of stuur een e-mail naar: auto.opmaat@welzorg.nl.

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee