Private Lease

U wilt graag in alle vrijheid, veilig autorijden. Met Private Lease van Auto op Maat rijdt u al voor een vast bedrag per maand een nieuwe aangepaste auto of bestelbus. In dit maandbedrag zit alles. Zoals: de aanpassing op uw wensen en behoeften, het onderhoud, reparatie, wegenbelasting, schade (verzekering) of pechhulp. U betaalt alleen nog de benzine voor de auto die het beste bij u past. U kunt uit alle merken en modellen kiezen. Vraag gerust uw offerte aan van het merk en model die u op het oog heeft.

De voordelen van Private leasen?

  • U rijdt bij Welzorg – Auto op Maat een nieuwe aangepaste auto of bestelbus tegen een vast maandbedrag. We spreken hierover vooraf met u een vaste looptijd en kilometrage af. Er zijn dus geen onverwachte kosten.
  • Alle noodzakelijke aanpassingen die u nodig heeft, zitten in dit vaste maandbedrag. U hoeft uw aanpassingen dus niet zelf te betalen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.
  • Auto op Maat is uw aanspreekpunt voor onderhoud en reparatie.

Inruilen van uw huidige auto en vergoedingen mogelijk

Inruilen van uw huidige auto voor een nieuwe auto via Private lease is ook mogelijk. De inruilprijs wordt dan in mindering gebracht op het maandelijkse leasebedrag. Soms krijgt u ook nog een vergoeding vanuit UWV, gemeente (Wmo) of andere instantie. Hierdoor kan uw leasebedrag nog lager uitvallen. Wij helpen u graag verder.

Welke voertuigen kunt u bij Welzorg leasen?

U kunt uit alle merken en modellen kiezen. Denk aan Toyota, Renault, Opel, Volkswagen, Ford en Fiat. De inrichting van de auto of bus wordt volledig op uw wensen en behoeften aangepast en zit bij de leaseprijs inbegrepen. Kijk op deze pagina uit welke voertuigen u kunt kiezen en wat de bijbehorende kosten zijn. Of u kiest de auto en uitvoering naar keuze en vraagt een offerte op maat aan.

Meer informatie of een offerte?

Heeft u interesse in Private Lease. Vul het contactformulier en plaats in het veld “opmerkingen” waar u interesse naar uitgaat. Wij helpen u ook graag verder in een van onze vier vestigingen. U kunt ook bellen met 0800 0200 142.

Neem contact met mij op

Meer over de voordelen van Private LeaseUSP auto leasen

 

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee