Aanbod van hulpmiddelen, woningaanpassingen en autoaanpassingen

Welzorg is dé specialist als het gaat om aanbod van hulpmiddelen, woningaanpassingen en autoaanpassingen. Onze klanten, senioren en mensen met een beperking, staan centraal. Daar doen we het voor! We leveren oplossingen op maat. Passend bij de behoeften en mogelijkheden van de klant. En bij de eisen en wensen van onze opdrachtgevers: gemeenten, UWV, woningcorporaties en ondernemers. Ons doel is het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid van onze klanten. Beperkingen omzetten in mogelijkheden. Welzorg ontzorgt!”

Hulpmiddelen

Of het nu gaat om mobiliteitshulpmiddelen of revalidatiehulpmiddelen, wij bieden u altijd een afgestemde en passende oplossing. Hierbij staan kwaliteit, zelfredzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Welzorg hecht veel waarde aan uw behoeften en wensen. Hiervoor komen onze gespecialiseerde adviseurs graag met u in gesprek of bij u langs zodat wij samen met u tot een geschikte oplossing komen. Dat geldt ook voor de uitgebreide instructies bij de levering van de hulpmiddelen waaraan wij veel aandacht schenken. Daarnaast onderhouden onze ervaren monteurs uw hulpmiddel in perfecte conditie en staan de service medewerkers altijd voor u klaar. Ook in de avonduren en in het weekend.

Naast kwaliteit en een klantgerichte benadering onderscheidt Welzorg zich in het streven naar het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Uniek hierbij is het klant portaal Mijn Welzorg In dit online portaal kunt u zelf uw gegevens inzien en wijzigen, afspraken voor reparaties- of innames inplannen.  Een ander goed voorbeeld is de gratis Welzorg Pechhulp app, hiermee kunt u bij pech onderweg eenvoudig en snel contact op nemen met de klantenservice.

Auto op Maat

Onbeperkte vrijheid met een functie- of mobiliteitsbeperking? Auto op Maat maakt het mogelijk. Of u nu zelfstandig naar uw werk wilt rijden, op bezoek wilt gaan bij familie of gewoon een weekendje weg wilt; met de oplossingen van Auto op Maat komt u altijd verder. Al meer dan 40 jaar is Auto op Maat de specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking.  De auto die u heeft is met de grootste zorg samengesteld naar uw eigen wens.

Onze ervaren technici kunnen vrijwel ieder merk auto aanpassen. Of dat nu voor uzelf is, uw partner of uw kind. Van instapbeugels en handbedrijfsremmen tot kofferbakliften, draai- en comfortstoelen, aangepaste besturing en extra rembekrachtiging. Kies voor aanpassingen aan uw huidige auto, een aangepaste occasion, private lease of huur een Zonnebloemauto.

Heeft u nog geen rijbewijs? Of wilt u rustig wennen aan uw aangepaste auto? Neem dan rij- of gewenningslessen. Ontdek wat het beste bij u past!

Woning op Maat

Het liefst wil u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Fijn in uw vertrouwde omgeving. Dat is vaak al voor elkaar met een paar simpele aanpassingen, zoals een antislipvloer of drempelhulp. Maar ook het aanpassen van uw trap met een traplift of renovaties van uw hele badkamer en slaapkamer realiseren we voor u. Woning op Maat helpt u graag met persoonlijk advies of een offerte op uw wensen en behoeften.