Trap en traplift

Aanpassingen aan uw trap, een traplift en andere liften

Trappen zijn niet gemaakt voor rolstoelgebruikers, ouderen en mensen met een beperking. Hoe kunt u dan toch in uw vertrouwde omgeving blijven wonen als uw woning trappen heeft? Aanpassingen aan uw trap, een traplift of een andere lift biedt uitkomst.

Welzorg Woning op Maat kan extra trapleuningen of trapspil beugels aanbrengen als u nog wel zelfstandig de trap op en af kunt. Is dit niet meer mogelijk, dan installeren wij trapliften van alle bekende merken. Welzorg Woning op Maat is een merkonafhankelijke dealer. Is een oplossing aan de buitenkant beter? Gaat het om één verdieping of twee? Een rechte trap of een wenteltrap? Stijl of met veel bochten? Hoe ingewikkeld het ook is, onze adviseurs bedenken een oplossing.

Wist u dat wij zowel nieuwe als gebruikte trapliften hebben? Er zijn ook goede alternatieven, zoals zogenaamde Home liften. Die werken net als een cabine lift maar Trappen zijn niet gemaakt voor rolstoelgebruikers, ouderen en mensen met een beperking. Hoe kunt u kan toch in uw vertrouwde omgeving blijven wonen als uw woning trappen heeft? nemen veel minder ruimte in. Ze zijn daarom vrijwel overal te plaatsen. U kunt er met rolstoel en al in naar boven. Vooral voor rolstoelgebruikers die moeite hebben met de transfers in en uit de stoel en mensen met onvoldoende rompstabiliteit is een homelift een betere oplossing. Omdat u ook spullen mee kan nemen in de lift, blijft u veel zelfstandiger.

Ook voor portiekwoningen en korte trappen hebben wij oplossingen. Denk aan buitentrapliften, platformliften en plateauliften. Wij plaatsen complete cabineliften aan uw gevel, met op elke verdieping een doorgang. Wij geven persoonlijk advies en verzorgen de plaatsing van begin tot eind.

Wat is er mogelijk met uw trap?
• Traplift
• Homelift
• Plateaulift
• Platformlift
• Cabinelift binnen en buiten
• Trapleuningen
• Trapspilbeugels
• Antislip behandeling voor traptreden.

Meer informatie?
Vraag de gratis brochure ‘Woningaanpassingen aan of vul het contactformulier in. U wordt dat binnen 2 werkdagen door een van onze adviseurs gebeld. De adviseur kijkt samen met u naar de best passende woningaanpassing in uw situatie. Ook kunt u bellen naar Welzorg Woning op Maat: 020-4313561, bereikbaar op werkdagen van 8.00- 17.00 uur.

Contact

Een goed advies is onze kracht! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

020 - 4313561

» Contactformulier
» Brochure aanvragen

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee