Welzorg Woning op Maat erkend leerbedrijf

29sep, 2017

Welzorg Woning op Maat is sinds begin september door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) officieel erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat Woning op Maat als praktijkopleider Mbo-studenten mag opleiden door professionele stages en leerbanen aan te bieden. Woning op Maat wil zo een bijdrage leveren aan goed opgeleide vakmensen voor de realisatie van woningvoorzieningen.

Bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap
Marc Gouwerok, Manager Woning op Maat: ‘Woning op Maat voorziet een groeiend tekort aan goed, gekwalificeerd personeel voor onder andere de realisatie van woningvoorzieningen. Door leerlingen op te leiden willen wij een bijdrage leveren aan de toekomst van het vakmanschap.’ Nu Woning op Maat een erkend leerbedrijf is, mogen zowel BOL als BBL leerlingen een praktijkstage bij ons lopen. Het gaat met name om leerlingen die een opleiding volgen op het gebied van installatietechniek of bouwtechniek.

Voorwaarden erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf heeft Woning op Maat aan de door SBB gestelde voorwaarden voldaan. Marc: ‘Eén van de voorwaarden is dat je leerlingen een goede en veilige werkplek biedt, die aansluit bij de opleiding. Daarnaast hebben wij een praktijkopleider aangesteld, die bekend is met de eisen van de opleiding en de tijd, ruimte en middelen krijgt om de leerling op te leiden en te coachen. Binnenkort start de eerste leerling die wij zullen begeleiden.’

Interesse in een stage bij Welzorg Woning op Maat? Kijk op www.stagemarkt.nl.

Ons aanbod

Meer producten