Vind een locatie

Vanaf 1 januari 2018 kiest Welzorg ervoor om zich te focussen op de levering van aangepaste hulpmiddelen via gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars en blijven wij ons richten op auto- en woningaanpassingen.

Voor de tijdelijke uitleen van hulpmiddelen (via uitleenpunten en winkels) en de verkoop van hulpmiddelen (via winkels) is Welzorg een samenwerking aangegaan met Vegro en Joerns. De winkels in Eindhoven, Leeuwarden en Terneuzen blijven bestaan en gaan over naar Vegro. De Welzorg winkels in Goes, Den Bosch, Kerkrade en Katwijk zijn per 1 januari 2018 gesloten en zijn daarom niet meer te vinden in het onderstaande overzicht.

Voor de uitleen van tijdelijke hulpmiddelen of de aanschaf van hulpmiddelen, verwijzen we u daarom graag door naar een van de winkels van Vegro. U vindt de dichtstbijzijnde winkel op www.Vegro.nl. Ook kunt u Vegro bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2887766.

Bent u bij één van de volgende verzekeringsmaatschappijen verzekerd dan kunt u uw tijdelijk hulpmiddel ook aanvragen bij Joerns via het telefoonnummer: 030-6363700 of op hun website:

Aevitae (Goudse)
Aevitae
Caresco BV
Coöperatie VGZ UA
IAK Verzekeringen B.V.
IZA Zorgverzekeraar NV
IZA-VNG
IZZ Zorgverzekeraar N.V.
N.V. Univé Zorg
NV Zorgverzekeraar UMC
Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht
Turien & Co. Assuradeuren

Auto- en woningaanpassingen
Als u vragen heeft over het aanpassen van uw woning of uw auto dan blijven wij u graag van dienst bij onze vestigingen Welzorg Auto op Maat en Welzorg Woning op Maat.

Inloopspreekuren gemeenten
In sommige gemeenten kunt u ook tijdens onze inloopspreekuren terecht voor vragen of advies. Kijk hier of uw gemeente een inloopspreekuur heeft.

 

Winkels

Vind een winkel

Uitleenpunt

Vind het uitleenpunt bij u in de buurt.

Servicepunt

Vind uw servicepunt

Aanpassingen voor uw auto of woning

Zoek hier de dichtstbijzijnde locatie 

 

De overzichtskaart wordt geladen...

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee