Veiligheids Inspectiedag overweldigend succes

15mei, 2017

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Veiligheids Inspectiedag voor alle bestuurders met een auto-aanpassing bij alle Auto-op-Maat vestigingen plaats. Tijdens deze dag stonden alle Auto op Maat monteurs en adviseurs klaar om bij onze klanten hun auto-aanpassingen te controleren.

Geweldige dag

Bijna 200 klanten kwamen langs en hebben hun auto met aanpassing laten controleren. Want zoals de heer Siegerd Zijlstra uit Friesland zei: “Deze Veiligheids Inspectiedag is een uitkomst. Hier moet je echt van gebruikmaken. Gewoon om storingen aan je auto en de aanpassingen te voorkomen. Niet omdat het gratis is, maar gewoon om mobiel te blijven.”

Mevrouw Van Nesselrooij kwam samen met haar man hun bus laten controleren voor een veilige vakantie naar Frankrijk. Zij vertelde tegelijkertijd dat Auto op Maat hun het mooiste advies ooit heeft gegeven. “Want in plaats van achter elkaar in de bus te zitten, zit mijn man in zijn rolstoel gezellig naast mij. Zo genieten wij samen van onze reis.” Het op deze manier reizen gunnen zij iedereen. Haar advies luidt dan ook: “Ga het gesprek aan met Auto op Maat en geef duidelijk je wensen en voorkeuren aan.”

Veilig en zorgeloos autorijden

Zo zijn er nog vele andere bestuurders naar onze vestigingen gekomen. Ieder met zijn eigen verhaal en reden. Alle autorijders zijn geholpen en door de inzet van onze Auto op Maat medewerkers hebben onze klanten een mooi cadeautje gekregen – veilig en zorgeloos autorijden. O ja en niet te vergeten de HEMA Appeltaartcadeaukaart!

Ons aanbod

Meer producten