Vegro en Welzorg versterken elkaar

20dec, 2017

Welzorg en Vegro, eveneens leverancier van hulpmiddelen zoals rolstoelen en scootmobielen, gaan elkaar versterken.

Vanaf 1 januari 2018 kiest Welzorg ervoor om zich te focussen op de levering van aangepaste hulpmiddelen via gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Ook autoaanpassingen en woningaanpassingen blijven een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Welzorg.

Voor de tijdelijke uitleen hulpmiddelen en de winkels gaan Welzorg en Vegro een partnerschap aan. Welzorg draagt een groot deel van deze activiteiten over aan Vegro. De winkels in Eindhoven, Leeuwarden en Terneuzen gaan over naar Vegro. De Welzorgwinkels Goes, Den Bosch Rietveldenweg, Kerkrade, Katwijk, Boxmeer, Uden en Oss sluiten per 1 januari.

Vegro en Welzorg hebben een gezamenlijke kijk op de hulpmiddelenbranche. Het partnerschap tussen Vegro en Welzorg is aangegaan vanuit de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de levering van hulpmiddelen in de thuiszorg te professionaliseren. Vegro en Welzorg hebben daarnaast de ambitie de dienstverlening in de hulpmiddelenbranche te verbeteren. Ze slaan hiervoor de handen ineen en hebben de doelstelling de markt toegankelijker te maken.

Vanaf 1 januari kunt u niet meer tijdelijk een hulpmiddel lenen bij Welzorg. We verwijzen u voor het tijdelijk lenen van hulpmiddelen naar de winkels van Vegro. Ook voor de aanschaf van hulpmiddelen of accessoires in de winkel verwijzen we u naar Vegro. Klanten die op dit moment tijdelijk een hulpmiddel hebben geleend van Welzorg, ontvangen hierover een brief.

Ons aanbod

Meer producten