Erop uit met een scootmobiel!

Een scootmobiel is een praktisch hulpmiddel voor als het lopen niet meer zo makkelijk gaat. Het helpt u langer zelfstandige en mobiel te blijven en buitenshuis korte en lange afstanden af te leggen.

Veilig op weg

Als u een scootmobiel aanschaft ontvangt u bij aflevering een gratis instructie van onze adviseur. Ook krijgt u een aantal handige extra’s, zoals een boekje met verkeersregels en gebruiksadvies. Gaat u binnenkort een scootmobiel aanschaffen of huren voor uw vakantie, wees dan goed voorbereid en bekijk het scootmobiel instructiefilmpje en de rijvaardigheidstraining voor het gebruik van een scootmobiel op de openbare weg.

Aanschaf van een scootmobiel

Er zijn verschillende mogelijkheden om een scootmobiel te verkrijgen:

  • Zo kan wellicht uw gemeente u ondersteunen als u zelf geen scootmobiel kunt aanschaffen. Bijvoorbeeld door het verstrekken van een Wmo voorziening of een Persoonsgebonden budget. In een gesprek met een medewerker van het Zorgloket of met een Wmo consulent bekijkt u samen wat er mogelijk is.
  • Wanneer de gemeente een eigen bijdrage vraagt voor het gebruik van een scootmobiel dan kan het goedkoper zijn om er zelf een aan te schaffen. Laat u goed adviseren.

Service & Reparatie

Gebruikers van onze hulpmiddelen zoals een scootmobiel of (elektrische) rolstoel mogen erop vertrouwen dat deze goed werken. Mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan, dan kunt u snel worden geholpen met onze 24/7 pechhulpservice.

 

 

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee