Lenen

Tijdelijk een hulpmiddel nodig? Bij Welzorg kunt u het gratis lenen!

Na een medische ingreep, blessure of bij ziekte heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig. Bij Welzorg kunt u de meeste hulpmiddelen gratis lenen zoals een rolstoel, hoog/laag bed of douchestoel. Wij hebben met nagenoeg alle zorgverzekeraars afspraken over het gratis lenen van uitleenmiddelen. De exacte voorwaarden verschillen per verzekeraar. Wij informeren u graag welke voorwaarden bij uw zorgverzekeraar gelden.

Gratis lenen garandeert:

Bij spoed: levering binnen 2 tot 4 uur

Heeft u het uitleenartikel met spoed nodig? Dan leveren wij u binnen 2 tot 4 uur. Let op: neem bij spoed altijd telefonisch contact op via 0900 – 0400097 (geen extra belkosten). Een verpleegkundige helpt u meteen verder om de spoedaanvraag te beoordelen en bij voldoende indicatie te laten bezorgen.

Heeft u het hulpmiddel niet direct nodig, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op en stemmen de lever- of ophaal dag met u af.

Eenvoudig en snel online aanvragen

Alle uitleenhulpmiddelen kunt u snel en eenvoudig online aanvragen. Onze medewerkers nemen telefonisch contact met u op om het hulpmiddel bij u thuis te laten bezorgen. Voor een aantal hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld AD matrassen en bedden nemen wij telefonisch contact met u op voor een telefonisch intake op verzoek van uw zorgverzekeraar. Wij stellen u dan kort een aantal vragen over waarvoor u het hulpmiddel nodig heeft. In sommige gevallen is ook een verwijzing (machtiging) van een arts of verpleegkundige nodig. Heeft u deze nog niet, dan informeren wij u graag hoe u deze verwijzing kunt verkrijgen. Direct online aanvragen.

Bekijk hier de algemene leen- en huurvoorwaarden.

 

 

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee