Junior

Een kind ontwikkelt zich op emotioneel en verstandelijk gebied veel sneller dan een volwassene. De wereld ligt klaar om ontdekt te worden. Op school en op verenigingen wil ook een gehandicapt kind “erbij horen”. De kindervoorziening moet het kind in staat stellen zoveel mogelijk zelfstandig op ontdekking te kunnen gaan.

Welzorg Junior
Welzorg Junior cmykWelzorg Junior vindt dat Kinderen met een beperking de beste kinderspecialisten binnen de branche verdienen. Dat geeft ze de mogelijkheid om uit te kunnen groeien tot gelukkige volwassenen. De dienstverlening van Welzorg Junior gaat helemaal uit van de behoeften van kind en ouder en speelt daar adequaat op in middels perfect passende oplossingen.

Kinderen zijn bijzondere klanten
Kinderen verdienen bijzondere zorg en aandacht, juist omdat hun hele ontwikkeling nog in volle gang is. Een kind wil erbij horen en meedoen, niet afgeremd worden door lichamelijke beperkingen. Bij Welzorg Junior draait alles dan ook om de ondersteuning van kinderen. De adviseurs, gespecialiseerd in alle kindervoorzieningen, hebben oog én hart voor hun specifieke behoeften. Zij denken graag met u mee over de beste oplossingen om groei en ontwikkeling te stimuleren.

Een aanspreekpunt_DDX4332
Ouders willen het allerbeste voor hun kind, zeker als het kind een functionele beperking heeft. Er zijn veel mogelijkheden en voorzieningen, maar minstens zo veel regelingen bij verschillende instanties, verzekeraars en verheidsinstellingen. Daarom heeft u als ouder het meest aan één aanspreekpunt dat u verder helpt. Een betrokken professional die meedenkt over de toekomst van uw kind. Iemand die uw kind volgt in zijn of haar ontwikkeling, veranderingen tijdig signaleert en de juiste oplossingen biedt. Welzorg Junior helpt uw kind gelukkig op te groeien.

Ervaren en betrouwbaar
Bij Welzorg Junior heeft u één vast contactpersoon. Dit is altijd een speciaal getrainde adviseur, die door opleiding, achtergrond en werkervaring gerichte oplossingen weet te bieden bij een grote diversiteit aan bewegingsproblemen. Niet alleen selecteert uw vaste contactpersoon het juiste kinderhulpmiddel, ook voert hij of zij zelf de passingen bij uw kind uit. Uw contactpersoon informeert u over aanpassingen in de woon- en leefomgeving van het kind en overlegt direct met de contactpersonen bij gemeente, verzekeraar of uitkeringsinstantie. Zo wordt u veel werk uit handen genomen en houdt u meer tijd over voor uw kind, uw gezin en uzelf.

Welzorg Junior houdt niet alleen rekening met de wensen van uw kind, maar uiteraard ook met die van uzelf, familieleden, leerkrachten en behandelaars. Alle wensen worden meegenomen in ons advies. Iedereen moet immers gemakkelijk met de kindervoorzieningen kunnen werken; ook dat is in het belang van uw kind.

Wilt u meer informatie over Welzorg Junior?
Vul het contactformulier in en kinderadviseur Cecile Koolen neemt binnen twee werkdagen contact met u op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Ons aanbod

Meer producten

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee