Autolease

Welzorg Autolease biedt de mogelijkheid om via UWV / gemeente een personen- en/of bedrijfswagen, brommobiel of invalidenvoertuig te leasen of huren. Deze voertuigen zijn vaak voorzien van een aanpassing. Dit kan variëren van een comfortaanpassing tot en met een complete zelfrijsituatie waarbij de klant, inclusief hulpmiddel, zelf plaatsneemt achter het stuur. Welzorg Autolease is merkonafhankelijk op het gebied van auto’s en aanpassingen en werkt nauw samen met Welzorg Auto op Maat.

Welzorg Autolease is de enige aanbieder op de Nederlandse markt die aantoonbaar ervaring heeft in het uitvoeren van een contract waarin zowel lease als aanpassingen gecombineerd worden. Bij Welzorg Autolease kunnen vervoersmiddelen voor een periode langer dan zes jaar geleased worden.

Welzorg Autolease verleast de bruikleenauto’s met als doel alle werkzaamheden uit handen van de gemeente te nemen. Wij beheren de auto, de verzekering, het onderhoud en alle overige bijkomende zaken, inclusief vraagbaak voor de berijders. De auto’s worden in bruikleen gegeven voor een voorschottarief, met aan het einde van de individuele overeenkomst (beëindiging is te allen tijde op verzoek van de gemeente) een eindafrekening. Hierin worden de betaalde versus de werkelijke kosten van reparatie/onderhoud, houderschapsbelasting en restwaarde met elkaar verrekend. Op deze manier betaald men nooit meer dan de werkelijk gemaakte kosten en volgt er geen “boete” bij vroegtijdige beëindiging.

Alvorens een offerte uit te brengen verzorgen wij geheel vrijblijvend een passing op locatie bij de belanghebbende, indien gewenst in aanwezigheid van de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Welzorg Autolease: 0800-0200142 (optie 1) of contractbeheer@welzorgautolease.nl.

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee