Canta en brommobiel

Welzorg Auto op Maat levert aangepaste auto’s naar keuze. Ook als autorijden niet meer gaat, maar u wel graag gebruik wilt blijven maken van eigen overdekt vervoer. Dan zijn auto’s met een maximum snelheid van 45 kilometer per uur voor u de oplossing. Oftewel: de Canta en de brommobiel.

Canta: geen rijbewijs nodig

Canta, Wettelijk erkend invalidenvoertuig waar u geen rijbeweijs voor nodig heeft.De Canta is een bij wet erkend invalidenvoertuig, waar u geen rijbewijs voor nodig heeft. Deze auto op maat is toegestaan op fietspaden, trottoirs en in winkelcentra. Maximum snelheid 45 km/u. Autoaanpassingen zijn mogelijk; van het meenemen van een rollator of handbewogen opvouwbare rolstoel tot het met de hand gas geven en/of remmen. Ook verzorgt Welzorg Auto op Maat het onderhoud en alle reparaties.

Brommobiel: rijbewijs nodig

Brommobiel: Aan uw wensen aan te passen door Welzorg Auto op MaatVoor de brommobiel is een AM-rijbewijs vereist. Maximum snelheid 45 km/u. Welzorg Auto op Maat kan het voertuig naar uw wensen aanpassen; van het meenemen van een rollator of handbewogen opvouwbare rolstoel tot het met de hand gas geven en/of remmen. Ook verzorgt Welzorg Auto op Maat het onderhoud en alle reparaties aan deze voertuigen.

Uw voordelen

- Snelle levering
- Veilig en comfortabel
- Deskundig advies

Occasions

Ons aanbod

Mogen wij u een paar korte vragen stellen?

Als dank ontvangt u 10% korting op een aankoop in onze webwinkel.

Ja, ik doe mee Nee, ik doe liever niet mee